Kasten op maat

Kasten op maat: Heb je een nieuwe of bestaande woning gekocht of wil je een nieuw kantoor inrichten? Niets is vervelender dan iets dat niet af is of waar je met de inrichting niet uit komt.

Ik kan je hiermee helpen! Door mijn jarenlange ervaring als allround meubelmaker en doordat ik ook thuis ben in de binnenhuisarchitectuur, kan ik een ruimer advies geven dan alleen een meubelmaker zou doen.

Hoe ik werk

Kasten op maatIk maak verschillende soorten meubels, zoals: Kasten op maat (inbouw)kasten, bedden, tv-meubels, boekenkasten, bureaus, dressoirs, wandkasten en hoogslapers. Deze meubels maak ik van alle soorten massief hout.

Het kan erg mooi zijn om verschillende materialen te combineren. Zo mix ik hout met diverse meubelgarnituren, furniture marmoleum, staal, glas en verlichting.

Mijn sterkste punt is dat ik veel ervaring heb in het optimaal benutten van kleine ruimtes. Vooral bij opbergmeubels vind ik het een uitdaging om met slimme en creatieve oplossingen te komen.

Een persoonlijke aanpak is voor mij erg belangrijk. Zodra je mij contacteert kom ik graag bij jou thuis langs om jouw ideeën, wensen en budget te bespreken. Zo kan ik ook meteen zien van welke stijl jij houdt en waar het meubel uiteindelijk terecht zal komen.

Nadat dit allemaal besproken is maak ik een schetsontwerp. Na akkoord ga ik daarmee aan de slag.

Met veel gedrevenheid vind ik het iedere keer weer een uitdaging om een bijzonder meubelstuk te creëren. Vooral de waardering en het enthousiasme van de klanten geven mij veel voldoening!

Kasten op maat

Zit u net met die rare hoek in de keuken of woonkamer? Of spreken de standaard meubels u niet aan? Wij ontwerpen en bouwen meubels naar uw wens.
Verschillende tevreden klanten gingen u reeds voor.

  • Kasten op maat
  • Bedden en kinderbedden op maat
  • Tafels op maat
  • Stoelen op maat
  • Speelgoed op maat

Meubelrestauratie

Heeft u antieke meubels die u graag wilt laten restaureren? Of wilt u liever uw meubel repareren dan wegdoen? Dat kan! Bekijk de verschillende mogelijkheden die onze meubelmakerij biedt.

Bij Meubelmakerij Beertje staat de klant centraal. Hierdoor is alles wat er wordt opgeleverd, maatwerk.
Meubels maken en ontwerpen is mijn passie en mijn vak. Ik maak unieke meubels en speelgoed op maat. Dit houdt in dat eigenlijk alles mogelijk is! Ik vervaardig vooral meubels van hout. Maar als het ontwerp daarom vraagt met toevoeging van glas, kunststof of metaal. Zo krijg je altijd een uniek meubelstuk, passend bij jouw interieur.

Natuurlijk kun je ook je eigen ontwerp door mij laten maken. Een tafel, kast, wandkast, keuken, kamer en suite, maar ook een vergadertafel, balie, bureau, kindermeubilair of speelgoed maak ik graag op maat voor jou. Dat doe ik met oog voor detail, gebruikmaking van huidige of oude ambachtstechnieken en hoogwaardige materialen.

Mirjam Langenberg
Meubelmakerij Beertje

Volg mij ook op Facebook en/of Instagram

Meubelrestauratie & Kasten op maat